Stort sortiment av nikotinpåsar! | Snabba leverans & färska produkter | Fri Frakt över 999kr!

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

Loop Jalapeno Lime [Recension & Omdöme]

Loop Jalapeno Lime

Utöver de mer traditionella smakerna såsom mint, kaffe och äpple utmärker sig Loop med deras Jalapeno Lime. Den distinkta dosan som är grön med Jalapeno tydligt skriven över dosan, tillsammans med de röda kontrasterna ger ögonen en visuellt trevlig syn, och väl under läppen är den inte heller en besvikelse.

Konsistens

Likt andra Loop-nikotinpåsar är påsen lagom fuktig, konsistensen känns gedigen, men lagom fin och fylld alldeles tillräckligt för att inte upplevas som för stor under läppen. Som en bonus råkar även Loop vara en av de tillverkare som erbjuder flest nikotinpåsar i dosan, vilket vi gjort en sammanställning på här.

Doft

Doften när dosan öppnas är ljuvlig, och en tydlig doft av ”hetta”, eller rättare sagt, stark jalapeno med en touch av citrusfrukt slår en omgående. Då Jalapeno Lime utmärker sig för att vara en annorlunda nikotinpåse som står ut från mängden, råkar tyvärr doften ge ett lätt intryck av kemiskt, men inte alls på något vis som gör att nikotinpåsen upplevs obehaglig.

Smak

Smaken har Loop lyckats med väldigt väl, och vad som kanske först ger intrycket av något som passar bäst till mat, fungerar faktiskt alldeles utmärkt som en nikotinpåse under läppen. Smaken av Jalapeno och Lime är tydlig, och en viss hetta upplevs under läppen, vilket är väldigt trevligt. Smaken är trevlig och håller i sig under hela användningen av nikotinpåsen, men avtar naturligtvis successivt, även fast smaken 1 timme in är väldigt tydlig.

Styrka

Lyckligtvis finns Jalapeno Lime som smak av Loop tillgänglig i två olika styrkor, extra strong (4/4) samt Strong (3/4) i fullformat. Den finns även tillgänglig i mini-format och erbjuds då i styrkan 2/4. För djupare läsning om de olika betydelserna för nikotinhalten i en nikotinpåse har vi gjort en sammanställning som går att läsa här.

SHARE

Lämna ett svar