Stort sortiment av nikotinpåsar! | Snabba leverans & färska produkter | Fri Frakt över 999kr!

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

FUMI

Vi introducerar Fumi, den perfekta produkten för dem som söker den bästa upplevelsen. Fumi är dedikerad till att tillhandahålla de mest innovativa smakerna på marknaden, noggrant utvalda från de ledande aromhusen och testade av en smakpanel på daglig basis. Ambitionen med Fumi är att erbjuda marknadens mest utsökta smak, doft och utseende samtidigt som de håller högsta kvalitetsstandard.

Visar alla 5 resultat

Fumi samarbetar med de mest framstående smakhusen, råvarorna och papperstillverkarna för att säkerställa att Fumi levererar den absolut högsta kvaliteten. De tror att alla sinnen bör vara tillfredsställda, och det är därför de är engagerade i kontinuerliga tester och förfining för att uppnå absolut perfektion.

Fumi kommer i en nonwoven-påse som de utvecklat tillsammans, med de mjukaste materialen och högsta möjliga frisättning för att balansera aromer och nikotin på ett optimerat sätt. Smaken håller längre och kommer att upplevas fräschare under läppen. De testar varje batch i sitt egna laboratorium och skickar dem till Eurofins testinstitut för att få extern, certifierad kvalitetsbekräftelse.

Deras non-woven papper är resultatet av intensivt samarbete med ledande papperstillverkare. De har äntligen lyckats producera ett mjukt, flexibelt papper för påsen som inte irriterar din läpp utan håller dina favoritsmaker på plats. Påsen är lätt återfuktad och erbjuder en unik känsla under läppen.