Stort sortiment av nikotinpåsar! | Snabba leverans & färska produkter | Fri Frakt över 999kr!

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

Zafari

Zafari är ett märke för nikotinpåsar som hämtar inspiration från naturen, särskilt havet, där skaparna tillbringade större delen av sin tid på en surfbräda eller nära elementen. Varumärket erbjuder en ny typ av påse formad med innovation och miljö i fokus, vilket ger användarna en smak av naturen i varje påse.

Zafari nikotinpåsar är lämpliga för dem som längtar efter smaken av naturen men har en hektisk livsstil som hindrar dem från att njuta av naturen. Varumärket erbjuder en rad läckra, naturinspirerade smaker, inklusive mynta, mango och rökig lakrits.

Visar alla 6 resultat

Det är inte bara smakerna som tillfredsställer ditt begär, eftersom Zafari nikotinpåsar finns i styrkor på 4, 6 eller 10 mg/påse. Själva påsarna är ultramjuka och silkeslena, vilket säkerställer en bekväm och irritationsfri upplevelse under läppen under hela användningen.

Zafari är ett svensktillverkat varumärke som prioriterar kvalitet och miljö. Varumärket produceras av Zafari Life i Ramlösa, Sverige, som är känt för att tillverka högkvalitativa nikotinpåsar. Dessutom är Zafari ett miljövänligt varumärke, eftersom dess bioplastdosor är certifierade med överbliven tallolja från pappersindustrin. Detta minskar koldioxidutsläppen och är ett bevis på varumärkets engagemang för hållbarhet.

Om du är på marknaden för nikotinpåsar och letar efter ett varumärke som erbjuder kvalitet, naturliga smaker och ett miljömedvetet förhållningssätt, kan Zafari vara det perfekta valet för dig.