Stort sortiment av nikotinpåsar! | Snabba leverans & färska produkter | Fri Frakt över 999kr!

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

Nikotinpåsar Ordlista

Swenico ordlista

Välkommen till vår ordlista för nikotinpåsar! Den här sidan är utformad för att ge dig en omfattande guide till de vanliga orden och termerna som används i nikotinpåsarnas värld. Nikotinpåsar är en relativt ny och snabbt växande produkt och som sådan kan det finnas många termer som är obekanta för dem som är nya till denna produkt. Denna ordlista syftar till att ge tydliga och koncisa förklaringar av terminologin kring nikotinpåsar. Oavsett om du är en erfaren användare eller en nykomling av den här produkten kommer den här sidan att fungera som en värdefull resurs för att hjälpa dig navigera i nikotinpåsarnas värld.

Från de olika typerna av påsar och deras ingredienser till de olika smakerna och styrkorna som finns tillgängliga, denna ordlista täcker allt. Vi hoppas att den här sidan kommer att hjälpa dig att få en bättre förståelse av terminologin som används i världen av nikotinpåsar och förbättra din övergripande upplevelse av denna produkt.

Nikotinpåsar

Nikotinpåsar är små, diskreta påsar fyllda med nikotin, smakämnen och andra ingredienser som är avsedda att placeras mellan läppen och tandköttet. De är designade för att ge ett rökfritt och spott-fritt alternativ till traditionella tobaksprodukter som cigaretter och tuggtobak. Nikotinpåsar innehåller ingen tobak och nikotinpåsar finns i en mängd olika smaker och styrkor och är ett diskret och bekvämt sätt att få i sig nikotin när som helst och var som helst.

Helvitt snus, helvitt, tobaksfritt snus, all-white, vitt snus

Alla dessa termer är bara olika ord för nikotinpåsar. Nikotinpåsar är också kända som nicopods, helvitt snus, tobaksfritt snus, helvitt, helvitt snus, nikotinsnus, all-white, vitt snus och många fler termer, men de är bara olika termer för samma sak, vilket betyder tobaksfritt nikotinpåsar som inte innehåller tobak och placeras under överläppen mot tandköttet.

Nikotinsalt

Nikotinsalt är en form av nikotin som finns naturligt i tobaksblad. De skapas genom att nikotinmolekylen kombineras med en organisk syra, såsom bensoesyra, som sänker nikotinets pH-nivå. Denna process möjliggör en jämnare och mer tillfredsställande nikotinkick, vilket är särskilt fördelaktigt för dem som försöker sluta röka. Nikotinsalter används ofta i e-vätskor för elektroniska cigaretter och i nikotinpåsar eftersom de kan ge en mer effektiv och effektiv nikotintillförsel än traditionellt fribas nikotin. De tenderar också att skapa en mindre intensiv känsla halsen vilket gör dem till ett populärt val för användare som vill ha en mjukare nikotinupplevelse.

Snus

Snus, även känt som svenskt snus eller tobakssnus är en form av rökfri tobak som har sitt ursprung i Sverige och är populärt i hela Skandinavien. Den består av en liten, färdigförpackad påse fylld med tobak som placeras under överläppen. Snus finns även i löst format. Till skillnad från andra former av rökfri tobak är snus inte avsett att tuggas eller spottas under användning. Den finns i en mängd olika smaker och styrkor. Nikotinpåsar och snus delar många likheter eftersom de används på exakt samma sätt och nikotinpåsar bara är en produktutveckling av det svenska snuset. Den viktigaste skillnaden mellan snus och nikotinpåsar är att nikotinpåsar inte innehåller tobak.

Nikotinkick

Nikotinkick är en term som används för att beskriva den känsla som kan uppstå när man konsumerar nikotin, särskilt i större mängder eller när man använder en produkt med hög nikotinhalt. Det beskrivs ofta som en känsla av yrsel, yrhet eller en ström av energi eller eufori. Intensiteten och varaktigheten av nikotinkicken kan variera beroende på faktorer som individens tolerans, metoden för nikotinkonsumtion och mängden som konsumeras.

MG/G

Beteckningen ”MG/G” följt av en siffra hänvisar till nikotininnehållet i en nikotinpåse. Denna beteckning anger hur många milligram nikotin som finns i 1 gram nikotinpåse. Nikotinstyrkan i nikotinpåsar kan också anges i procent och mg per påse.

Nikotinbas

Nikotinbas, även känd som nikotinkoncentrat, är en högkoncentrerad form av nikotin som används vid tillverkning av nikotinhaltiga produkter, såsom e-vätskor och nikotinpåsar. Det säljs vanligtvis i flytande form och kan innehålla nikotin i olika styrkor, från några milligram per milliliter (mg/ml) upp till flera hundra mg/ml.

pH-nivå

pH-nivån är ett mått på surheten eller alkaliniteten hos ett ämne, såsom en vätska eller en lösning. Det mäts på en skala från 0 till 14, där pH 7 är neutralt, pH under 7 indikerar surhet och pH över 7 indikerar alkalinitet.
En pH-nivå under 7 anses vara sur, vilket betyder att den har en högre koncentration av vätejoner (H+) än hydroxidjoner (OH-). En pH-nivå över 7 anses vara alkalisk, vilket betyder att den har en högre koncentration av hydroxidjoner (OH-) än vätejoner (H+). För att nikotin ska överföras över slemhinnan vid användning av en nikotinpåse är det viktigt att pH-nivån ligger på en optimal nivå. Om pH-nivån är för neutral kan nikotin inte absorberas effektivt. Omvänt, om pH-nivån är för hög och når över 9,1, kan det orsaka oral irritation. På grund av detta har industristandarder satt en övre gräns för pH-nivån. För att reglera pH-nivån använder många nikotinhaltiga produkter natriumkarbonat eller bikarbonat som ett vanligt sätt att uppnå den optimala pH-nivån för effektiv och säker nikotinabsorption.

Format/storlek/portion

Format, portion och storlek är tre termer som refererar till samma sak, vilket är formatet och storleken på nikotinpåsen. Nikotinpåsar finns i olika storlekar som du kan välja beroende på dina preferenser. Formaten som används för nikotinpåsar är slim, superslum, normala eller large och mini. Slim är det vanligaste formatet som är en slimmad, avlång påse som ger en bekväm och slimmad passform. Storleken/portionsstorleken är den största påsen och ger en tydlig närvaro under läppen. Denna storlek rekommenderas för erfarna användare. Miniformatet är ett passande val för den som vill ha ett diskret alternativ som är helt diskret under läppen.

Växtfiber

Växtfibrer är nyckelkomponenten i nikotinpåsar. Växtfibrer är i huvudsak fibrer från växter, även känd som cellulosa som används för att ge nikotinpåsarna föredragna egenskaper och en bra passform under läppen. De flesta tillverkare av nikotinpåsar använder växtfibrer från träd, främst eukalyptus eller tall.

MG/påse

Mg/påse eller mg per påse hänvisar till mängden nikotin per påse. Vissa tillverkare anger nikotinhalten som mg/g eller i procent men det vanligaste är att en tillverkare anger nikotinstyrkan i mg/per påse. Detta gör att användaren kan få en bättre förståelse för nikotinet som konsumeras i varje påse.