Stort sortiment av nikotinpåsar! | Snabba leverans & färska produkter | Fri Frakt över 999kr!

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

LYFT

Under 2022 bytte LYFT namn till Velo. Namnet LYFT stannar dock kvar i BAT:s (British American Tobacco) utbud och görs om till ett varumärke som ska komplettera Velo genom att fokusera på premiumkänsla, från produkter till förpackningar. Alla de klassiska smaker och sorter gick över till att bli Velo och under namnet LYFT skapas nu en mängd spännande nya sorter med fokus på ett ge en premiumkänsla.

Visar alla 3 resultat

LYFT erbjuder ett sortiment av noga utvalda smaker i olika styrkor och i minimalistiska förpackningar. Hållbarhetsarbetet är en grundpelare för LYFT.

Från LYFT kan du idag förvänta dig högkvalitativa och spännande nikotinpåsar – som alltid, men med ännu mer spännande smaker. Även om LYFT idag är samma varumärke som senare blev Velo har sortimentet helt gjorts om för att komplettera Velos utbud.

Nya generationens LYFT

Sedan ändringen från LYFT till Velo för deras standardsortiment kallar BAT dagens LYFT-varumärke för ”nya generationens LYFT”.

Den nya generationens LYFT är inspirerad av skandinavisk design och stil med fokus på unika och spännande smaker och hållbarhet.

Hållbarhetsarbete

LYFT lägger idag stor vikt på deras hållbarhetsarbete. De stödjer användningen av biobaserade råvaror vid tillverkning av nya plastförpackningar. Dosorna tillverkas av en plast som kombinerar biobaserade och fossila bränslen och använder en ISCC-certifierad massbalansmetod. Detta innebär att dosorna är tillverkade med 83% biobaserad råvara.

Hur många prillor innehåller LYFT?

En dosa LYFT innehåller 24 påsar och kommer i LYFTs nya biobaserade dosa som är utrustad med ett Flex lock™.

LYFT OCH LYFT/LAB

LYFT och LYFT/LAB är två varumärken som är nära sammanlänkade. Syftet med LYFT/LAB är, som namnet antyder, att pröva och experimentera med nya smaker och förpackningar. Genom LYFT/LAB testas olika koncept, ofta med hjälp av konsumentåsikter och huvudfokusen här är att vara nyskapade.

Efter noggranna tester och utvärderingar väljs sedan produkter ut från LYFT/LABs sortiment och integreras i LYFTs smaksortiment.

LYFT/LAB tar fram nya kollektioner två till tre gånger om året som släpps i begränsad upplaga.

Vilka styrkor finns LYFT i?

LYFT nikotinpåsar tillverkas i tre olika nikotinstyrkor. Styrkorna väljs normalt utifrån vad som passar varje enskild smak. Nikotinstyrkorna är följande:

  • Regular: 6 mg nikotin per påse
  • Strong: 10 mg nikotin per påse
  • X-Strong: 10.9 mg nikotin per påse