Stort sortiment av nikotinpåsar! | Snabba leverans & färska produkter | Fri Frakt över 999kr!

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

Shiro

Shiro betyder ”vit” på Japanska och passar väl för en tillverkare av nikotinpåsar. Shiro är en relativt nytt varumärke på marken men har trots detta växt snabbt i popularitet. Shiro ägs och produceras av AG Snus och är varumärkets första helvita tobaksfria alternativ.

Visar alla 16 resultat

Shiro

Shiro, som betyder vit på japanska, är ett av de varumärken som ingår i All White-kategorin. Helvita torra och tobaksfria prillor utan den traditionella snus-doften som tillverkas av AG Snus. Prillorna är gjorda av rena växtfibrer med tillsatt nikotin. Formatet är Slim och passar bekvämt under läppen.
2021 förvärvade Philipp Morris AG snus i ett steg Philipp Morris vision om en rökfri värld. Bolaget har arbetat med denna vision sedan 2014 och Shiro är första gången som bolaget tillverkar ett tobaksfritt snus.
2022 nylanserades Shiro på marknaden. Varumärket har funnits sedan tidigare men nylanseringen är ett resultat av att ville förbättra kvaliteten på snuset med nya recept. I samband med nylanseringen utvecklades även nya smaker.
Nikotinpåsarna tillverkas med ren växtfiber, innehåller inget tobak, och har tillsatt nikotin.
Nikotinpåsarna tillverkas i Assens Tobaksfakrik som har drivits av samma familj i fem generationer. Historien för Assens Tobaksfabrik börjar 1864 då fokus låg på försäljning av grovskuren tobak. Under 2004 började företaget att tillverka snus under varumärket Fiedler och Lundgren. Under 2009 utvecklade de företaget genom att etablera en fabrik specifikt för produktionen av snus vilket ledde till att AG Snus föddes. Tack vare sinn erfarenhet och expertis av snusproduktion som sträcker sig bak flera generationer producerar de högkvalitativa nikotinpåsar och tobakssnus.
Shiro är en slim-prilla som har en skön passform, balanserad fukthet, och hög kvalitet.
Shiro använder ett smart nummersystem där varje smak kopplas till ett nummer. Detta gör det enkelt för dig att minnas din favoritsmak. Nikotinpåsarna finns i en nikotinhalt mellan en och fyra pluppar för att passa alla typer av snusare!

Vad har Shiro för nikotinhalt?

Shiro finns i flera nikotinstyrkor för att passa alla behov och preferenser. Shiro finns i styrkorna Strong, Medium och Low.

Hur många prillor är det i en dosa Shiro?

Shiro innehåller 21 prillor per dosa.