Stort sortiment av nikotinpåsar! | Snabba leverans & färska produkter | Fri Frakt över 999kr!

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

Slim

Det smala formatet av nikotinpåsar, känt som slim är det mest populära formatet på marknaden. Det är också det vanligaste formatet som finns tillgängligt av denna anledning. Slim nikotinpåsar har en smal, långsträckt storlek som gör att de kan sitta diskret och bekvämt under läppen. Det slimmade formatet ligger mellan den stora/normala storleken och det superslimmade formatet och erbjuder en balans mellan diskrethet och användarupplevelse. Smala påsar är lika långa som Large formatet men har en mycket smalare profil som gör att de inte sträcker sig långt ner på läppen. Detta gör dem mer diskreta utan att kompromissa med användarupplevelsen.

Visar 1–32 av 113 resultat

Slim

Slim formatet sticker ut som det populäraste och mest använda alternativet. De erbjuder en balans mellan diskretion och smak och nikotinleverans. Dessa tobaksfria nicopods har en smal, långsträckt form vilket säkerställer en bekväm passform under läppen samtidigt som de ger en långvarig frisättning. Hos Swenico kan du upptäcka en omfattande samling av smala nikotinpåsar från kända varumärken som Velo, Volt, XQS, Killa och Ace. Välj från ett brett utbud av styrkor, från light till ultrastark, och ett imponerande sortiment av smaker.

Diskret design

Slim formatet av nikotinpåsar erbjuder en diskret design som låter användare få en nikotinupplevelse utan att dra onödig uppmärksamhet. Den slanka och kompakta storleken på slim-påsar gör dem lätta att dölja mellan överläppen och tandköttet, vilket säkerställer ett lågt utseende.

Bekväm passform

En av de främsta anledningarna till att slim nikotinpåsar är populära är deras bekväma passform. Den slimmade designen är skräddarsydd för att passa perfekt under läppen, vilket ger optimal komfort utan att kompromissa med användarupplevelsen. Denna ergonomiska design låter användare njuta av sin nikotinupplevelse under längre perioder utan obehag.

Nikotinpåsar i slim-forat är den mest använda storleken bland nikotinpåsar. Även om de har samma längd som stora påsar, möjliggör deras minskade bredd en mer diskret passform under läppen.

På grund av sin något mindre storlek jämfört med Large påsar har slim påsar en något kortare livslängd. Vanligtvis kan de vara mellan 20 och 45 minuter, beroende på tillverkare.

Den slimmade storleken för nikotinpåsar kommer i en praktiskt taget obegränsad mängd nikotinstyrkor och smaker.

Den långsträckta formen på smala påsar bidrar till deras diskreta karaktär, vilket gör dem lämpliga att använda när som helst, var som helst. Denna mycket populära och vanliga storlek är det vanligaste valet för tillverkare av nikotinpåsar. Slim påsar väger vanligtvis mellan 0,7 och 0,9 gram.