Stort sortiment av nikotinpåsar! | Snabba leverans & färska produkter | Fri Frakt över 999kr!

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

Sverige

Välkommen till vår ”Tillverkade i Sverige”-kategori där du kan hitta ett brett utbud av nikotinpåsar som är stolta tillverkade i snusets födelseplats. Som du vet har Sverige en lång tradition av att tillverka traditionellt snus och detta sträcker sig även till nikotinpåsar.

Visar 1–32 av 93 resultat

Nikotinpåsar tillverkade i Sverige

Många av världens främsta varumärken för nikotinpåsar väljer att tillverka sina produkter i Sverige på grund av landets rika historia och expertis inom orala nikotinprodukter, främst snus. Man kan därför säga att Sverige är nikotinpåsarnas hemland. När du väljer en produkt från vår ”Made in Sweden”-kategori kan du vara säker på att du får en påse som har tillverkats med största omsorg och uppmärksamhet på detaljer.
I vårt utbud finns några av de mest populära svenska varumärkena i branschen, såsom ZYN, VOLT, XQS, Lundgrens, och många fler.
Oavsett om du är en erfaren nikotinpåseanvändare eller precis har börjat, är vi övertygade om att du kommer att hitta en produkt som passar dina preferenser och behov. Många av de svenska märkena började ursprungligen tillverka tobakssnus och i takt med att nikotinpåsar har ökat i popularitet har de även lagt till nikotinpåsar i sitt sortiment. Vissa svenska märken är yngre och har ägnat sig åt att endast göra tobaksfria nikotinpåsar.