Stort sortiment av nikotinpåsar! | Snabba leverans & färska produkter | Fri Frakt över 999kr!

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

KILLA

Killa nikotinpåsar är helt fria från tobak och kommer i ett helvitt utförande. Killa, även kända som Killa pods är kända för sin höga nikotinstyrka och intensiva upplevelse. Killa har en nikotinstyrka på 16mg/g vilket klassas som extra strong. Av denna anledning rekommenderas de främst till erfarna användare.

Visar alla 26 resultat

Killa nikotinpåsar finns i flera olika unika och spännande smaker såsom pineapple, strawberry cheesecake, och banana ice.

Killa är ett komplement till varumärket Pablo som ägs av samma tillverkare. Killa är ämnat att vara ett mindre starkt alternativ till Pablo som har en mycket högre nikotinstyrka. Av denna anledning erbjuds Pablo och Killa i samma smaker och utförande, med skillnaden att Killa görs med en lägre nikotinhalt. Killa tillverkas av NGP Empire Sweden AB som är baserat i Stockholm. 

Nikotinpåsarna har en fuktnivå på 60% vilket är en bra fukthalt för att undvika att påsarna blir alltför torra samtidigt som de inte rinner för mycket. Påsarna tillverkas av ett silkeslent och smidigt material som ger en skön känsla vid användning och inte riskerar att irritera tandköttet.