Stort sortiment av nikotinpåsar! | Snabba leverans & färska produkter | Fri Frakt över 999kr!

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

RÅÅ S AB

RÅÅ S AB, ett företag som tillhör Altria och BS Group, har kommit långt sedan starten 2011. RÅÅ S AB etablerades från början som ett innovationscenter och blev snabbt en produktionsanläggning för snus- och nikotinpåsar, med ett team på ca. 100 anställda arbetar tillsammans för att skapa marknadens bästa produkter.

Visar alla 10 resultat

RÅÅ S AB

Beläget i Helsingborg, Sverige, har RÅÅ S AB gjort sig ett namn med sina innovativa snusprodukter. Deras flaggskeppsprodukt, Al Capone snus, var ett genombrott inom tobaksindustrin som det första torra miniportionssnuset som innehöll renad tobak. Idag finns Al Capone i både Sverige och Japan. Råå S är mest känt för sina nikotinpåsar On!

De senaste åren har RÅÅ S AB flyttat fokus mot att producera tobaksfria nikotinpåsar, under varumärket On!. On! är tobaksfria nikotinpåsar. Populariteten för On! har vuxit snabbt, med produkten nu tillgänglig i USA, Sverige, Japan och Österrike.

På grund av den stora efterfrågan på deras tobaksfria nikotinpåsar flyttade RÅÅ S AB produktionen till större lokaler i Berga, Helsingborg under 2018. Denna expansion möjliggjorde en ökning av produktionskapaciteten, vilket resulterade i ett hopp från en till fyra produktionslinjer. Som ett resultat har företaget vuxit från 30 till cirka 100 anställda, som arbetar i fem skift.