Stort sortiment av nikotinpåsar! | Snabba leverans & färska produkter | Fri Frakt över 999kr!

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

VALØ Sweden

Om du är en äventyrssökande som vill utforska utan gränser, är VALØ Sweden Ultra Premium Nikotinpåsar den perfekta passformen för din livsstil. Född från den nordiska känslan av frihet och äventyr, är dessa påsar designade för att ge dig en diskret, tobaksfri och rökfri tillfredsställelse som du kan ta med dig vart du än går.

Tillverkad med din livsstil i åtanke, VALØ Sweden Ultra Premium Nikotinpåsar är tillverkade i Sverige enligt högsta standard med endast de finaste råvarorna och ingredienserna. Deras toppmoderna produktionsanläggning säkerställer att varje portion är av överlägsen kvalitet är tillverkad till perfektion. Varumärket definierar sig själv som ultrapremium, och det med rätta, eftersom det stoltserar med en rad lyxiga natur- och alkoholinspirerade smaker, inklusive Lime & Cloudberry, Champagne och Lonkero.

Visar alla 6 resultat

VALØ Sweden Ultra Premium Nikotinpåsar vänder sig till användare på alla erfarenhetsnivåer genom att erbjuda tre styrkor – 4, 8 och 12 mg/påse. Varje dosa kommer med 20 nikotinpåsar.

Det som skiljer VALØ Sweden Ultra Premium Nikotinpåsar från andra märken är deras engagemang för kvalitet. De använder nikotin av farmaceutisk kvalitet och högkvalitativa smaker för att skapa en premiumupplevelse som du inte hittar någon annanstans. Oavsett om du letar efter en snabb nikotinkick eller en långvarig tillfredsställelse, är VALØ Sweden Ultra Premium Nikotinpåsar ett lämpligt alternativ.

Sammanfattningsvis är VALØ Sweden Ultra Premium Nikotinpåsar ett lämpligt val för alla som letar efter en förstklassig, högkvalitativ och tillfredsställande nikotinupplevelse. Tillverkade i Sverige enligt högsta standard, dessa påsar är gjorda med din livsstil i åtanke, så att du kan utforska utan gränser. Med en mängd lyxiga smaker och styrkor att välja mellan, kommer VALØ Sweden Ultra Premium Nikotinpåsar garanterat att bli ditt favoritval för en diskret och tillfredsställande nikotinkick.