Stort sortiment av nikotinpåsar! | Snabba leverans & färska produkter | Fri Frakt över 999kr!

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

Swedish Match

Swedish Match är ett välkänt företag med en rik historia av tillverkning av tobakssnus. I många decennier har de varit den främsta tillverkaren av snusprodukter i Skandinavien och utanför. Med den växande efterfrågan på tobaksfria nikotinprodukter har Swedish Match anpassat och utökat sitt produktsortiment till att även omfatta tobaksfria nikotinpåsar.

Visar alla 28 resultat

Swedish Match

Företaget erbjuder nu ett brett utbud av märken för nikotinpåsar, såsom XR Free from Tobacco, VOLT, Swave och deras mest populära varumärke, ZYN. Swedish Match har behållit sin dominans på marknaden genom att använda sin stora erfarenhet av att producera traditionellt tobakssnus för att utveckla högkvalitativa nikotinpåsar.

Med en produktportfölj som inkluderar både moderna och klassiska varumärken har Swedish Match blivit den största snustillverkaren i Skandinavien. Deras engagemang för kvalitet och innovation har gjort dem till ett känt namn inom tobaks- och nikotinindustrin. Om du letar efter högkvalitativa nikotinprodukter är Swedish Match ett varumärke som du kan lita på.