Stort sortiment av nikotinpåsar! | Snabba leverans & färska produkter | Fri Frakt över 999kr!

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

Mini

Mini representerar den minsta påsstorleken som finns tillgänglig för nikotinpåsar. Med minskad längd och bredd förblir dessa påsar mycket diskreta under läppen. Deras diskreta karaktär passar både nybörjare och erfarna snusare, och visar sig vara särskilt användbar i specifika situationer som under möten eller presentationer.

Visar alla 16 resultat

Mini format

En majoritet av tillverkarna tillverkar påsar i miniformat. Vissa erbjuder sina nikotinpåsar i både slim och miniformat samtidigt, medan andra kan erbjuda endast ett begränsat urval av minipåsar. Den ringa storleken på minipåsar gör att de är i princip helt diskreta under läppen.

Dessa påsar är idealiska för dem som söker en diskret nikotinupplevelse utan att det syns. På grund av sina mindre dimensioner har minipåsar vanligtvis en något reducerad användningstid på cirka 30 minuter. De väger vanligtvis mellan 0,3 och 0,5 gram.

De som ibland vill ha en mer framträdande känsla under läppen kan använda flera minipåsar samtidigt, och för de tillfällen då de behöver vara diskreta, använd endast en.

Minipåsarna är särskilt oansenliga eftersom de rinner minimalt. På grund av sin mindre storlek rinner de mindre än large och slim formaten. Även dosorna för mini-formatet är mindre än vanligt, vilket gör dem mer bekväma att bära med sig.

De små påsarna ger en skön passform och märks knappt under läppen under anvädnning. När det gäller smakerna och styrkorna, eftersom miniformatet är det näst populäraste formatet efter slim, finns det massor att välja på. Mini nikotinpåsar finns i ett stort urval av smaker och nikotinstyrkor.