Stort sortiment av nikotinpåsar! | Snabba leverans & färska produkter | Fri Frakt över 999kr!

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

Kickup

KickUp och Real White är revolutionerande rökfria alternativ till traditionellt snus som inte innehåller tobak eller nikotin. Istället använder de svart te som bas med tillsatt guarana, ginseng, vitaminer och mineraler, vilket ger långvariga energi- och hälsofördelar. KickUp finns i en mängd olika smaker och alternativ, inklusive en vit snusversion gjord med cellulosa. Alla ingredienser som används är naturliga och av hög kvalitet, erbjuder många hälsofördelar och skyddar cellerna i kroppen. KickUp använder guarana, en växt som har ett högt koffein- och tannininnehåll, för att tillföra en hälsosam dos energi till sitt snus. Varumärket ägdes av Winnington och köptes nyligen av British American Tobacco, vilket visar på dess potential att bli en världsomspännande sensation. KickUp är perfekt för dig som älskar känslan av en liten påse av något under läppen men vill minska sitt nikotinintag och hålla sig frisk.

Visar alla 5 resultat

Till skillnad från traditionella snusprodukter innehåller Kickup endast naturliga ingredienser och är designad för att ge en långvarig hälsosam effekt på kroppen. Med de extra fördelarna med guarana och ginseng kan användare njuta av koffeinets stimulerande effekter utan de negativa biverkningarna av nikotin. Oavsett om du försöker minska ditt nikotinintag eller bara letar efter ett hälsosammare alternativ till traditionellt snus, är Kickup en snusrevolution som kanske bara förändrar dina vanor för alltid. Prova det idag och känn skillnaden själv!

Kickup-snus är också ett bra alternativ för dig som försöker sluta röka eller snusa helt och hållet. Genom att tillhandahålla ett hälsosammare alternativ som fortfarande tillfredsställer vanan och suget, kan Kickup-snus vara ett användbart verktyg. Plus, med tillsatta vitaminer, mineraler och andra naturliga ingredienser, ger Kickup snus en extra boost av hälsofördelar.