Stort sortiment av nikotinpåsar! | Snabba leverans & färska produkter | Fri Frakt över 999kr!

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

Lundgrens

Lundgrens är ett av de mest populära varumärkena i Sverige för tobakssnus. Under 2022 tog Lundgrens klivet in i nikotinpåsarnas värld och lanserade sitt första helvita snus.
Lundgrens helvita nikotinpåsar är helt fria från tobak och håller sig vita före, under, och efter användning. Lundgrens har använt sin mångåriga erfarenhet av att tillverka högkvalitativt tobakssnus i utvecklingen av nikotinpåsar så naturligtvis kan du förvänta dig inget annat än en premiumprodukt.

Visar alla 6 resultat

Lundgrens

Lundgrens tillverkas av Fiedler & Lundgren som 2008 såldes till British American Tobacco (BAT). BAT är ett välkänt företag inom världen av nikotinpåsar och äger Lyft och Velo som är två av de två mest populära varumärkena för nikotinpåsar. Tack vare den långa erfarenhet som finns inom koncernen av att utveckla och tillverka högkvalitativa nikotinpåsar har Lundgren kunnat använda denna erfarenhet när de utvecklat en nikotinpåse under varumärket Lundgrens.
I utvecklingen av sina nya nikotinpåsar tog Lundgrens en annan approach till nikotinpåsen vilket har gjort att de skiljer sig både i smakupplevelse och format.
Lundgrens nikotinpåsar är stora och fylliga istället för de klassiska nikotinpåsarna i slim-format. Detta ger en skön känsla under läppen vilket speciellt uppskattas av erfarna nikotinpåse-användare och tobakssnusare.
För lanseringen av Lundgrens nya nikotinpåsar presenterade Lundgrens tre olika smaker: Rimfrost, Äng, och Dunge. Inspirationen för smakerna kommer från svensk natur, vilket liknar inspirationen som Lundgrens har när de utvecklar smakerna för sitt tobakssnus. Lundgrens äng och Lundgrens dunge är lättare smaksatta medans Lundgrens Rimfrost har en lite kraftigare smak.

Lundgrens nikotinpåsar nikotinstyrka

Lundgrens nikotinpåsar finns i två olika nikotinstyrkor: två pluppar samt tre pluppar.
Tre pluppar representerar en nikotinstyrka på 12,5 mg/g och två pluppar representerar en nikotinstyrka på 10 mg/g.
Lundgrens Rimfrost är den starkaste varianten.

Hur många prillor innehåller Lundgrens nikotinpåsar?

En dosa Lundgrens nikotinpåsar innehåller 21 portioner per dosa.