Stort sortiment av nikotinpåsar! | Snabba leverans & färska produkter | Fri Frakt över 999kr!

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

V&YOU

V&YOU, grundat 2019, är ett livsstilsvarumärke som erbjuder högkvalitativa nikotinpåsar med förstklassiga ingredienser. Deras mål är att ge konsumenterna en ren och konsekvent nikotinkänsla med en rad djärva smaker, inklusive citrus, mynta och bär, samt ett smakfritt alternativ.

Visar alla 7 resultat

Tillverkad i Europa av Vilosophy UK LTD, V&YOU skiljer sig från andra populära märken för nikotinpåsar eftersom det inte grundades av traditionella snusentreprenörer.

Istället skapades varumärket av tre före detta ledande befattningshavare som hade arbetat för globala FMCG-varumärken, vilket förde en ny våg av helvita produkter till marknaden.

V&YOU nikotinpåsarna finns i tre kategorier: &FOCUS, &BOOST och &BOOST+. &FOCUS innehåller 6mg nikotin per påse, vilket ger ett måttligt nikotininnehåll för en fokusförbättrande effekt. &BOOST innehåller 10 mg nikotin per påse, vilket ger en tillfredsställande kick i en mer diskret, extra tunn påse. Slutligen är &BOOST+ den starkaste produkten i V&YOU nikotinpåsefamiljen, med en maximal styrka på 15mg/påse för en långvarig kick. De smala påsarna kommer i en slående metalldosa med ett barnsäkert lås, vilket gör det till det perfekta valet för dem som vill ha en höghållfast nikotinpåse med extra bekvämlighet.

V&YOUs mål är att erbjuda lättanvända och diskreta produkter som gör att konsumenterna kan känna en ultratillfredsställande känsla när och var de vill. Med sina snygga dosdesigner och specialanpassade styrkor för olika behov har V&YOU vunnit popularitet över hela världen. Om du letar efter en ren och konsekvent nikotinupplevelse med en rad djärva smaker att välja mellan, är V&YOU det perfekta varumärket för dig.