Stort sortiment av nikotinpåsar! | Snabba leverans & färska produkter | Fri Frakt över 999kr!

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

N.G.P Tobacco APS

N.G.P Tobacco APS, ett banbrytande företag inom den tobaksfria nikotinpåsindustrin, erbjuder två varumärken av nikotinpåsar – KILLA och PABLO. Företaget grundades av ett team av erfarna yrkesmän från tobakssektorn, inriktade på att göra en positiv inverkan. Som en av banbrytarna när det gäller att skapa helvitt snus har N.G.P Tobacco APS gjort sig ett namn på marknaden.

Visar alla 28 resultat

N.G.P Tobacco APS

Företaget arbetar från den pittoreska staden Aalborg i Danmark och är dedikerade till att erbjuda alternativ till traditionella tobaksprodukter. Genom att utveckla innovativa, tobaksfria kompositioner infunderade med nikotin och en mängd olika smaker, ger N.G.P Tobacco APS ett alternativ för dem som söker ett alternativ till rökning och tobak.

Deras engagemang för att kontinuerligt förfina och förbättra sina produkter är ett bevis på deras kundcentrerade tillvägagångssätt. Med ett varierat urval av smaker och styrkor säkerställer N.G.P Tobacco APS att alla som letar efter en nikotinpåse kommer att hitta den perfekta matchningen för att tillfredsställa sina smakpreferenser och önskad styrka.