Endast stockvis | Stort sortiment av nikotinpåsar! | Snabba leverans & färska produkter

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

Vanliga frågor

Vad är tobaksfria nikotinpåsar?

Nikotinpåsar är nikotinprodukter som är helt fria från tobak. Istället för tobak använder nikotinpåsar vanligast olika typer av växtfibrer (cellulosa). De använder även normalt fyllnadsmedel.

Vad är åldersgränsen på tobaksfria nikotinpåsar?

För att köpa nikotinpåsar måste du vara minst 18 år gammal. För att verifiera detta används mobilt BankID när du gör din beställning.

Hur används tobaksfria nikotinpåsar?

Tobaksfria nikotinpåsar används oralt och placeras under överläppen. Nikotinpåsen används ofta i 10 till 50 minuter. Efter detta placeras den använda påsen i det översta locket på dosan.

Vad är skillnaden mellan snus och nikotinpåsar?

Även om nikotinpåsar och snus liknar varandra har de flera distinkta skillnader. Den viktigaste skillnaden är att nikotinpåsar är helt fria från tobak. Eftersom att nikotinpåsar inte använder tobak finns det större möjligheter till smaksättning, vilket är varför vitt snus finns i ett enormt brett utbud av olika smaker

Vad är fördelarna med nikotinpåsar framför snus?

Eftersom att nikotinpåsar är helt vita missfärgar de inte tänderna. De gör inte heller så att du luktar illa i munnen efter användning. Tvärtom, nikotinpåsar med en fräsch smak kommer att lämna din mun frisk och fräsch.