Stort sortiment av nikotinpåsar! | Snabba leverans & färska produkter | Fri Frakt över 999kr!

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

TJP Labs Inc

TJP Labs Inc, en nordamerikansk tillverkare av nikotinpåsar av högsta kvalitet, specialiserar sig på tillverkning av nikotinpåsar under varumärket L!X. Företaget har åtagit sig att främja global skademinskning, val och flexibilitet med moderna orala kosttillskott, nutraceutiska och välbefinnande påsar.

Visar alla 6 resultat

TJP Labs Inc

TJP Labs toppmoderna anläggningar, som är cGMP/HACCP-kompatibla och ISO 9001:2015-certifierade, upptar ett 30 000 kvadratmeter stort campus som inkluderar ett komplex av högt specialiserade avdelningar dedikerade till forskning, planering och tillverkning. Företaget använder högkvalitativ europeisk tillverkning av nikotinpåsar från G.D S.p.A och har flera snabba påsfyllnings- och förpackningslinjer.

Företaget säkerställer renheten och kvaliteten på varje påse genom interna precisionsröntgenstrålar för automatisk renhetskontroll designad och implementerad för varje påse. Dessutom säkerställer automatisk vägning och fotografering produktkonsistens för varje producerad enhet.

L!X nikotinpåsar, tillverkade i Kanada, finns i sju olika smaker, inklusive mint, vintergröna, pepparmynta, grönmynta, citrus, drakfrukt och tobak. Varje L!X-påse har en välbalanserad smakprofil för att ge användarna en balans mellan nikotin och smak. Påsarna är kända för sin långvariga effekt, som kommer från det ögonblick de placeras i munnen och ger en konsekvent smak i upp till 60 minuter.

TJP Labs team av engagerade forskare och experter arbetar hårt för att möta de högsta industristandarderna för renhet, kvalitet och effektivitet, och utvecklar avantgardistiska recept anpassade för globala marknader. Oavsett om det handlar om att säkerställa produktintegritet i temperatur- och fuktighetskontrollerade miljöer eller att utveckla nya smaker, är företaget engagerat i strävan efter excellens i allt det gör.