Stort sortiment av nikotinpåsar! | Snabba leverans & färska produkter | Fri Frakt över 999kr!

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

YOIK AB

YOIK AB är en svensk tillverkare som tillverkar nikotinpåsar under varumärket Helwit, en referens till order ”helvit” vilket naturligtivs syftar på den produkt som de tillverkar. De är engagerade i att skapa produkter som ger unika smakupplevelser samtidigt som de har ett litet klimatavtryck. YOIK AB arbetar nära några av världens ledande smakexperter för att skapa sina produkter.

Visar alla 4 resultat

YOIK AB

YOIK AB är dedikerade till att bygga en hållbar framtid. De har byggt sin produktion för att vara klimatsmart och självförsörjande genom sitt vattenkraftverk som ligger i anslutning till deras fabrik i Gransholms Bruk, utanför Växjö. De använder också plast tillverkad av tallolja, ett ISCC-certifierat material som är helt fossilfritt och minskar CO2-utsläppen från tillverkningen av deras dosor med över 85 %. Dessutom arbetar YOIK AB för att minska deras CO2-utsläpp och kompensera för deras koldioxidavtryck genom samarbetet med klimatkompensera.se.
YOIK AB använder högkvalitativt nikotin för att ge en mer långvarig nikotinleverans utan någon eftersmak. Deras engagemang för hållbarhet återspeglas också i deras dosor då dem är gjorda av tallolja för att minska CO2-utsläppen.
Med det nya varumärket ”Helwit Concept” testar YOIK AB kontinuerligt nya konsistenser, nikotintyper, smaker och förpackningsformat. De arbetar nära sina kunder och använder deras feedback och förslag som inspiration för nya produktidéer. Deras engagemang för hållbarhet och engagemang för att ge fantastiska smakupplevelser gör YOIK AB till en tillverkare värd att utforska.