Stort sortiment av nikotinpåsar! | Snabba leverans & färska produkter | Fri Frakt över 999kr!

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

Snusbrothers

Snusbrothers, som deras namn träffande antyder, är ett företag grundat av två passionerade syskon med ett stort intresse för snus och en enastående entusiasm för maskiner. Företaget är specialiserat på tillverkning av nikotinpåsar och fungerar i första hand som tillverkare för olika andra märken samtidigt som de erbjuder sitt eget signaturmärke, Fumi.

Visar alla 5 resultat

Snusbrothers

The Snus Brothers upptar en vidsträckt 2 500 kvadratmeter stor fabrik med potential att expandera med ytterligare 1 000 kvadratmeter och ståtar med en imponerande produktionskapacitet på cirka 50 miljoner dosor per år. Fabrikens lokaler rymmer också ett omfattande laboratorium dedikerat till att experimentera med nya smaker, granulat och texturer.

Förutom deras toppmoderna laboratorium har företaget en fullskalig industrihall avsedd för att experimentera med nya blandningar. Denna anläggning är utrustad med maskiner utformade för att tillverka påsar som lämpar sig för både traditionellt snus och nikotinpåsar i olika portioner. Dessutom driver fabriken flera förpackningslinjer som rymmer dosor, återförslutningsbara påsar och lådor, vilket säkerställer att de olika behoven hos både små och stora kunder tillgodoses med största effektivitet och omsorg.