Stort sortiment av nikotinpåsar! | Snabba leverans & färska produkter | Fri Frakt över 999kr!

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

ZEUS

Zeus nikotinpåsar är ett märke från Vivasnus, kända för sin starka och intensiva nikotinupplevelse. Baserat i Lettland erbjuder Zeus en rad högkvalitativa nikotinpåsar som tillgodoser önskemålen från både erfarna och nya användare. Med sitt fokus på att ge en intensiv upplevelse har Zeus fått ett rykte om sig att vara ett toppmärke på marknaden för nikotinpåsar. Zeus finns även i 4mg för de som föredrar en mindre stark prilla.

Visar alla 6 resultat

Zeus nikotinpåsar

ZEUS är ett varumärke som tillverkas av Vivasnus i Estland. De fokuserar främst på nikotinpåsar som ger en intensiv användarupplevelse, därav ofta med olika mintsmaker. En av de utmärkande egenskaperna hos Zeus nikotinpåsar är deras utbud av nikotinstyrkor. För dem som föredrar en mindre intensiv upplevelse, erbjuder Zeus påsar med 4mg nikotin. Om du letar efter en mer intensiv nikotinupplevelse erbjuder deras starka nikotinpåsar just det.
Nikotinpåsar med mintsmak är kännetecknet för Zeus kollektion som har uppfriskande mintsmaker. Dessa påsar erbjuder en unik och uppfriskande användarupplevelse.
Zeus engagemang för kvalitet återspeglas i deras namn, som är inspirerat av den mäktiga och mäktiga guden med samma namn. Den intensiva upplevelsen som Zeus nikotinpåsar ger är en hyllning till den allsmäktige gudens kraft och styrka.
Allt som allt är Zeus nikotinpåsar ett toppklassigt märke av nikotinpåsar som erbjuder en intensiv och uttalad upplevelse. Med en rad nikotinstyrkor och fokus på mintiga smaker är Zeus ett lämpligt varumärke för dem som söker en högkvalitativ nikotinupplevelse.

Hur många nikotinpåsar innehåller en dosa Zeus?

En dosa Zeus innehåller 20 påsar.