Stort sortiment av nikotinpåsar! | Snabba leverans & färska produkter | Fri Frakt över 999kr!

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

Strong Styrka

Nikotinpåsar med stark nikotinstyrka, oftast kallade ”strong” passar dig som tycker att normalstyrkan är lite för svag och vill ha en mer intensiv nikotinupplevelse. Starka nikotinpåsar innehåller i allmänhet 10-15mg/g nikotin.

Starka nikotinpåsar rekommenderas för erfarna användare eller mindre erfarna användare som då och då vill variera och ibland får en extra kick.

Visar 1–32 av 47 resultat

Strong nikotinpåsar

Strong nikotinpåsar anges normalt som tre prickar på dosan om tillverkaren använder ett graderingssystem för att indikera styrkan.

Många tillverkare erbjuder minst tre styrkor, light, normal och strong, vilket gör att de kan tillgodose alla typer av preferenser. Strong nikotinpåsar sitter mellan normal och extra stark och passar dig som vill ha en mer intensiv nikotinupplevelse än normal styrka men en mindre kraftfull träff än extra strong.

Det är viktigt att notera att olika tillverkare använder olika sätt att indikera styrka. Vissa använder mg/g, vissa mg/påse, och andra anger styrkan med ett graderingssystem eller uteslutande med termer som ”strong”. Eftersom olika tillverkare använder olika system kan en nikotinpåse som anges som ”strong” innehålla lika mycket nikotin som en från en annan tillverkare som klassificeras som ”normal” eller till och med ”extra strong”. Det är därför viktigt att läsa av nikotinhalten, antingen i mg/g eller mg/per påse, och se till att jämföra samma mått. Du kan hitta nikotinhalten i varje produktbeskrivning på Swenico så att du kan fatta ett välgrundat beslut.

Strong nikotinpåsar från Swenico

Hos Swenico kan du hitta ett brett urval av starka nikotinpåsar från många olika märken i ett stort urval av smaker och format.