Stort sortiment av nikotinpåsar! | Snabba leverans & färska produkter | Fri Frakt över 999kr!

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

Klint

Klint är en nikotinpåse som tillverkas med premium kvalité och ett slimmat format. De är helt fria från tobak och helvita. De finns tillgängliga i flera fräscha och friska smaker.

Från Klint hittar du klassiska smaker såsom mint och lakrits men även mer spännande smaker såsom passionsfrukt och honungsmelon. Det finns helt enkelt en Klintsmak för alla smaker och preferenser.

Visar alla 15 resultat

Klint

Klint tillverkas av Habit factory och är resultatet av flera år av utveckling. Snuset tillverkas i Stockholm av erfarna och professionella medarbetare och med toppmoderna maskiner. Klint tillverkas med att kvalitetskontrollprogram som kräver att produkterna måste gå igenom flera steg av kvalitetssäkring innan de får lämna fabriken.
Klint har dessutom ett labb i sin fabrik där de utför research och utveckling av produkter. I sitt laboratorium analyserar de alla råmaterial för att säkerställa att de håller de höga kvalitetskrav som Klint kräver av sina produkter.

Vilka nikotinstyrkor finns Klint nikotinpåsar i?

Klint finns i en variation av olika styrkor, från 1 av 4 till 4/4 för att passa alla olika preferenser. Med en fräsch smak och ett brett utbud av nikotinstyrkor har du möjlighet att välja den prillan som passar just dig bäst.

Hur många prillor är det i en dosa Klint?

Klint innehåller 24 prillor per dosa och 30 prillor i mini-formatet.