Stort sortiment av nikotinpåsar! | Snabba leverans & färska produkter | Fri Frakt över 999kr!

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

VOLT

VOLT är ett varumärke under Swedish Match. VOLT erbjuder ett brett sortiment av lite starkare prillor med högre nikotinhalt, men även mindre starkare alternativ.
VOLT har även utvecklat ”Pearls Technology” som är en innovativ uppfinning inom nikotinpåsar där innehållet inte är malet eller i pulverform utan istället har formen av små pärlor vilket her en helt unik upplevelse och passform. Varumärket lanserades under 2021.

Visar alla 7 resultat

VOLT

VOLT uppskattas för deras spännanda och unika smaker som ger en upplevelse utöver det vanliga.

Vad är det för nikotinhalt i Volt nikotinpåsar?

Volt nikotinpåsar finns i flera olika styrkor för alla preferenser och användare. VOLT nikotinpåsar finns i styrkan 1 (low) till 5 (Extra strong). Det alla starkaste alternativet, 5 av 5 pluppar innehåller 17mg/g vilket är en nikotinhalt som tenderar att ge även erfarna snusare en nikotinkick.

Volt nikotinpåsar format

VOLT nikotinpåsar tillverkas i två format – slim och mini.
Slim-formatet kommer i form av en avlång prilla med slimmat format som ligger skönt och bekvämt under läppen. Tack vare det avlånga formatet rinner även prillorna mindre. Mini-formatet är en mindre prilla för de som föredrar ett diskret alternativ som inte syns eller ger något utbuktning.
Som tur är finns smaken för alla mini-format även i slim-format så att du har möjligheten att välja om du fastnar för en viss smak.

Hur många prillor är det i en dosa Volt?

Volt innehåller 21 prillor per dosa och Volt mini innehåller 20 prillor per dosa.