Stort sortiment av nikotinpåsar! | Snabba leverans & färska produkter | Fri Frakt över 999kr!

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

Large Format

Vår produktkategori ”Large format” erbjuder ett urval av nikotinpåsar designade för dem som föredrar det traditionella ”stora formatet”. Som den största tillgängliga storleken ger detta format en tydligare känsla under läppen. Även om påsar med slim-format är det vanligaste formatet för nikotinpåsar finns det en växande skara användare som föredrar en klassisk snuskänsla under läppen med större prillor.

Visar 1–32 av 128 resultat

Large format nikotinpåsar

Dessa påsar, även kända som ”normal format”, påminner om klassiskt tobakssnus och erbjuder en välbekant känsla och riklig portionsstorlek. Large formatet är den vanligaste storleken för traditionellt tobakssnus och med tanke på att nikotinpåsar är en produktutveckling av snus är det naturligt att det finns nikotinpåsar som erbjuder samma format.

Denna mer omfattande storlek resulterar i en djärvare, mer intensiv smakprofil som dröjer sig kvar längre, vilket gör den lämplig för dem som tycker om en rikare och tydligare känsla under läppen.

Det är värt att notera att det större formatet inte är lika diskret som smala påsar, som tenderar att sitta mer subtilt under läppen. Men för dem som inte har något emot den extra synligheten ger large-formatet en mer robust och intensiv upplevelse.