Stort sortiment av nikotinpåsar! | Snabba leverans & färska produkter | Fri Frakt över 999kr!

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

Lakrits Smak

Utforska vår lakritskategori, en samling nikotinpåsar med de rika och lockande smakerna av lakrits. Vi har handplockat ett varierat sortiment av påsar med lakritssmak från toppmärken för att tillgodose smakpreferenserna hos alla lakritsentusiaster. Dessa premium nikotinpåsar erbjuder en unik smakupplevelse och kombinerar de mjuka, söta och lätt salta tonerna av lakrits med din önskade nikotinstyrka. Från mild till extra stark, påsarna med lakritssmak finns i olika nikotinstyrkor för att passa dina önskemål.

Visar alla 14 resultat

Lakrits nikotinpåsar

Lakritsnikotinpåsar är ett måste för lakritsälskare, och erbjuder den unika smaken av lakrits.

Vårt utvalda urval av nikotinpåsar med lakritssmak låter dig uppleva den klassiska smaken samtidigt som du får fördelarna med tobaksfritt snus. Bläddra igenom vår ”Lakrits”-kategori och upptäck det spännande utbudet av nikotinpåsar med smak av lakrits.

Vi erbjuder lakritsnikotinpåsar i ett urval av olika nikotinstyrkor och från olika märken så att du kan hitta din favorit. Lakritsnikotinpåsar passar dig som älskar smaken av lakrits och vill ha en uppfriskande salt och krispig upplevelse.