Stort sortiment av nikotinpåsar! | Snabba leverans & färska produkter | Fri Frakt över 999kr!

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

Normal Styrka

Normal” styrka är den vanligast förekommande nikotinstyrkan för nikotinpåsar. Nikotininnehållet kan variera beroende på tillverkaren men innehåller generellt mellan 7 – 9,9 mg/g nikotin och erbjuder en nikotinupplevelse utan en överdrivet kraftig nikotinkick vilket gör att den passar för både erfarna och mindre erfarna användare.

Visar alla 29 resultat

Normal styrka

Nikotinpåsar med normal styrka föredras ofta för daglig användning. Eftersom denna styrka är den populäraste på marknaden finns det ett omfattande utbud av nikotinpåsar i denna styrka. Av denna anledning kallas de ofta ”normalstarka” då de inte ses som svaga men samtidigt inte starka. Dessa normalstyrka nikotinpåsar kommer i en mängd olika format, smaker och varumärken. Den normala styrkan anges normalt som en 2 på dosa.

Nikotinpåsar med en normal styrka är naturligtvis den mest populära nikotinstyrkan eftersom de erbjuder en balanserad nikotinkick för regelbundna brukare utan att vara för intensiva.

Normal nikotinstyrka är vanligtvis det självklara alternativet som en vardaglig nikotinpåse för många människor och man kan sedan variera med antingen starkare eller svagare nikotinpåsar. För dem som inte tycker om intensiva och kraftfulla nikotinupplevelser men ändå är regelbundna användare är normal det självklara valet.

Eftersom normal är den vanligaste nikotinstyrkan finns det ett brett urval av normalstarka nikotinpåsar från många olika varumärken och i många olika smaker. Om du är ny till nikotinpåsar rekommenderar vi att du först provar nikotinpåsar med låg nikotinstyrka. När man pratar om nikotinstyrka bör mg/g och mg per påse inte förväxlas eftersom de betyder olika saker och olika tillverkare använder olika sätt att ange nikotinstyrkan.