Stort sortiment av nikotinpåsar! | Snabba leverans & färska produkter | Fri Frakt över 999kr!

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

Bär Smak

Bärsmak är en av de mest populära smakerna av nikotinpåsar. Det finns ett stort urval av olika bär att välja mellan, så att du kan hitta din favoritsmak, från söta bär som jordgubbar till syrliga alternativ som röda vinbär.

Visar alla 28 resultat

Nikotinpåsar med bärsmak

I den här kategorin har vi sammanställt ett sortiment av bärsmakande nikotinpåsar. Här finns nikotinpåsar som erbjuder en,söt och syrlig upplevelse från ett brett utbud av välkända varumärken. Vår kollektion innehåller nikotinpåsar med smakerna av saftiga jordgubbar, syrliga hallon, saftiga blåbär, syrliga björnbär och många fler.

Här finns nikotinpåsar med olika nikotinstyrkor för olika preferenser, från mild till stark, och i olika storlekar som slim eller miniportioner för diskret användning. Bärsmaker är lämpliga för dem som letar efter ett uppfriskande smakalternativ till traditionella mintsmaker.

Varför välja nikotinpåsar med bärsmak?

Sötma – Bärsmaker erbjuder en balans mellan sötma och syrlighet, vilket ger en uppfriskande upplevelse.

Variation – Med ett stort urval av bärkombinationer och smaker finns det alltid något nytt att prova. Upptäck unika blandningar, som blandade bär eller exotiska bärinfusioner.

Mångsidighet – Nikotinpåsar med smak av bär är lämpliga för olika tillfällen.

Utforska vår samling av nikotinpåsar med bärsmak där du hittar ett stort utbud av smaker för att tillfredsställa alla önskemål. Oavsett om du gillar söta jordgubbar, syrliga hallon eller en kombination av bär.

Utforska nikotinpåsar med bärsmak på Swenico

Upplev kombinationen av sött och syrligt med våra nikotinpåsar med bärsmak. Denna kategori har en rad produkter med olika styrkor från välkända varumärken som On!, Velo och Skruf.

Välj mellan mindre intensiv, normal stark, stark och extra stark för att hitta en nikotinpåse som passar dina preferenser.