Stort sortiment av nikotinpåsar! | Snabba leverans & färska produkter | Fri Frakt över 999kr!

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

Skruf Snus

Skruf Snus AB grundades 2002 och är en välrenommerad tillverkare som har tillverkat traditionellt tobakssnus i många år och skaffat sig ett rykte som ett pålitligt och pålitligt varumärke. Skrufs produktportfölj har dock utökats de senaste åren och företaget har satsat på produktion av tobaksfria nikotinpåsar. Med två distinkta varumärken i denna kategori, Skruf Super White och Zone X, har företaget blivit ledande på marknaden för nikotinpåsar.

Visar alla 12 resultat

Skruf Snus AB

Skruf Super White, ett av Skrufs varumärken för nikotinpåsar, erbjuder en unik upplevelse som kombinerar högkvalitativa ingredienser och innovativ teknologi. Dessa påsar är tobaksfria, men de ger en liknande nikotinupplevelse som många användare har börjat förvänta sig av traditionellt tobakssnus. Påsarna kommer i en rad olika smaker, var och en med en distinkt smak och arom, vilket säkerställer att användarna har många alternativ att välja mellan.

Å andra sidan är Zone X ett varumärke som enbart är dedikerat till tobaksfria nikotinpåsar. Med Zone X syftar Skruf till att ge användarna en premiumupplevelse som är både njutbar och tillfredsställande. Varumärket erbjuder ett brett utbud av nikotinstyrkor, smaker och storlekar, vilket säkerställer att användare kan hitta den perfekta påsen som passar deras behov och preferenser.

Sammanfattningsvis är Skruf Snus AB en populär och innovativ tillverkare som framgångsrikt har expanderat till marknaden för tobaksfria nikotinpåsar samtidigt som de fortsätter att producera traditionellt tobakssnus av hög kvalitet. Med Skruf Super White och Zone X erbjuder företaget ett varierat utbud av nikotinpåar som vänder sig till en mängd olika användare.