Stort sortiment av nikotinpåsar! | Snabba leverans & färska produkter | Fri Frakt över 999kr!

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

Vilosophy UK LTD

Vilosophy UK LTD, ett Storbritannien-baserat företag, specialiserar sig på tillverkning av tobaksfria nikotinpåsar under varumärket V&YOU. Detta innovativa företag grundades 2019 av trion Ged Shudall, Titus Wouda Kuipers och Markus Bonke och drivs av deras kombinerade expertis som ledande befattningshavare i globala företag med snabbrörliga konsumentvaror (FMCG).

Visar alla 7 resultat

Vilosophy UK LTD

Grundarna av V&YOU är dedikerade till att bredda tillgången till högkvalitativa produkter som använder aktiva ingredienser för att höja de dagliga upplevelserna för sina konsumenter. Med en grund förankrad i principerna om frihet och val, är teamet på Vilosophy UK LTD förenat av det gemensamma målet att ge individer möjlighet att leva livet på sina egna villkor. Passion för deras arbete, produkter och marknad är tydlig i alla aspekter av företaget.

Vilosophy UK LTDs produktlinje inkluderar fyra distinkta nikotinpåsar under varumärket V&YOU: Boost, Chill, Focus och Calm. V&YOU &Boost-påsarna är designade för att ge en stark energikick för dem som vill tänja på sina gränser. V&YOU &Chill, å andra sidan, uppmuntrar till avkoppling. V&YOU &Focus syftar till att främja mental skärpa och uthållig uppmärksamhet under hela dagen och natten. Slutligen erbjuder V&YOU &Calm en lugnande upplevelse för användare som vill ha en lugn paus från dagens stress.