Stort sortiment av nikotinpåsar! | Snabba leverans & färska produkter | Fri Frakt över 999kr!

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

XQS international AB

XQS International AB, en välkänd tillverkare, specialiserar sig på att tillverka nikotinpåsar under det populära varumärket XQS. Deras unika smaker har gjort att XQS byggt ett starkt varumärke på marknaden. Företaget har åtagit sig att säkerställa produktsäkerhet och kvalitet, vilket framgår av deras rigorösa test- och analysprotokoll. Varje vecka skickar XQS sina produkter för omfattande utvärderingar för att bekräfta att de överträffar de etablerade standarderna.

Visar alla 26 resultat

XQS international AB

I sin strävan efter excellens genomför XQS flera tester på varje produktionsbatch och uppmuntrar kunder att kontakta dem för att få hjälp om några problem skulle uppstå. Företaget är också medvetet om sin miljöpåverkan, vilket framgår av dess användning av återvunnen plast för sina dosor och etiketter, vilket främjar återvinning bland konsumenter.

Företagets kontinuerliga sökande efter miljövänliga lösningar kombineras med dess engagemang för att producera högkvalitativa, tobaksfria nikotinpåsar. XQS erbjuder två kategorier av påsar: nikotinportioner och nikotinfria portioner. Efter att ha börjat som ett nikotin- och tobaksfritt snusföretag utökade de sitt sortiment till att omfatta nikotinportioner efter ett decennium i branschen. Deras fokus på unika smaker har gjort det möjligt för dem att förbli konkurrenskraftiga på marknaden.

XQS International AB är stolt över sitt kundcentrerade tillvägagångssätt, som strävar efter att tillhandahålla bästa möjliga produkt och service. Genom att lyssna på kundfeedback och införliva den i produktutvecklingen fortsätter de att skapa exceptionella erbjudanden. Deras engagemang för hållbarhet är tydligt i deras dosor, som är designade för att kunna återvinnas för en bättre framtid. XQS uppmanar konsumenter att vara smarta och återvinna sina dosor, och betonar potentialen för kollektiv påverkan.

Som pionjärer inom industrin för tobaksfria påsar, lanserade XQS sin första produkt 2006. Genom att utnyttja sin omfattande erfarenhet fortsätter de att arbeta med sitt uppdrag att uppnå sin vision om att leverera hållbara produkter av hög kvalitet till kunder över hela världen.