Stort sortiment av nikotinpåsar! | Snabba leverans & färska produkter | Fri Frakt över 999kr!

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

RaBBIT

Vi presenterar RABBIT Snus, det senaste tillskottet i Nicobits kollektion, och det starkaste snuset som finns på marknaden. Dessa helvita, tobaksfria påsar är designade för en ultimat nikotinupplevelse med sina 26 mg eller 50 mg nikotin per dosa. RABBIT nikotinpåsar finns i tre aptitretande smaker – Blue Ice, Ice Hampa och Pepparmint – för att passa olika preferenser. Den smala profilen på dessa påsar gör att de knappt märks, vilket gör dem till det perfekta alternativet för dig som letar efter en diskret snusupplevelse.

Visar alla 5 resultat

En av de betydande fördelarna med Rabbit Nikotinpåsar är att de inte innehåller tobak, vilket innebär att de inte fläckar tänderna, vilket ger dig en frisk andedräkt. Den eleganta och smala profilen på varje påse gör dem enkla att använda, och de uppfriskande smakerna lämnar en behaglig smak i munnen. Varje burk Rabbit Snus innehåller 20 nikotinpåsar i slimformat som ger en långvarig nikotinkick.

Rabbit Snus är en produkt från MyNicco, en etablerad online shoppingplattform som är stolt över att leverera högkvalitativ nicco med snabb och säker leverans över hela världen. Genom att främja användningen av nikotinpåsar vill teamet bakom Rabbit bidra till att skapa en tobaks- och rökfri värld. Nikotinpåsar kan vara ett användbart alternativ för individer som vill sluta röka cigaretter men fortfarande är sugna på nikotin.

Sammanfattningsvis är Rabbit Snus den ultimata nikotinupplevelsen för dig som söker ett tobaks- och rökfritt alternativ. Med tre fantastiska smaker att välja mellan, 26mg eller 50mg nikotin per dosa, och en smal profil som gör att de knappt märks, är Rabbit Snus perfekt för alla som vill unna sig en diskret snusupplevelse. Med sina uppfriskande smaker, brist på tobak och potential att hjälpa människor att sluta röka är Rabbit Snus ett utmärkt val för alla som vill byta till ett hälsosammare alternativ.