Stort sortiment av nikotinpåsar! | Snabba leverans & färska produkter | Fri Frakt över 999kr!

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

Vont

Vont är ett premiummärke för nikotinpåsar som erbjuder en banbrytande nikotinupplevelse utan tobak. De smala påsarna är gjorda med högkvalitativt nikotin och smakämnen, vilket ger ett diskret alternativ.

Endast ett sökresultat

Vont är baserat i Stockholm och grundades 2019 med fokus på att utveckla och tillverka livsstilsprodukter inom kategorin nikotinfri tobak. Vont är stolt över sitt svenska arv och är särskilt glada över att många av dess kunder i Sverige har kommit att uppskatta dess produkter.

Företagets engagemang för kvalitet återspeglas i dess efterlevnad av EU:s TPD-direktiv, vilket säkerställer att alla dess produkter uppfyller höga säkerhetsstandarder. Vont utforskar också kontinuerligt nya tekniska lösningar för att erbjuda kunderna innovativa produkter som kombinerar säkerhet med kvalitet.

Som varumärke kännetecknas Vont av ödmjukhet inför sina kunders förväntningar och krav. De är engagerade i att forska och utveckla nästa generations nikotinprodukter utan tobak för att möta kundernas behov inom och utanför Sverige.