Stort sortiment av nikotinpåsar! | Snabba leverans & färska produkter | Fri Frakt över 999kr!

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

Nikotinfritt

Välkommen till vår ”Nikotinfri” kategori, där du kan hitta en mängd olika alternativ för dem som vill njuta av känslan av en påse under läppen utan närvaro av nikotin. Oavsett om du vill minska ditt nikotinintag, eller bara vill njuta av smaker utan nikotin är denna kategori perfekt för dig.

Visar alla 5 resultat

Nikotinfritt

Vårt utbud av nikotinfria påsar erbjuder en tillfredsställande känsla och uppfriskande smak på liknande sätt som deras nikotinhaltiga motsvarigheter, men utan nikotinet. Dessa påsar kommer i en mängd olika smaker, så att du kan hitta den perfekta smaken som passar dina preferenser.

Genom att välja att använda våra nikotinfria påsar kan du njuta av känslan av en påse under läppen utan nikotin. Det är ett bra sätt att minska ditt totala nikotinintag, speciellt om du vill sluta helt med nikotin.

Så oavsett om du är en erfaren nikotinpåseanvändare som vill minska på ditt intag, eller om du bara vill prova något nytt, har vår ”Nikotinfri” kategori något för alla. Utforska vårt utbud idag och hitta din nya favoritpåse!