Stort sortiment av nikotinpåsar! | Snabba leverans & färska produkter | Fri Frakt över 999kr!

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

Light Styrka

”Light”, ”Low” eller ”låg” är den lägsta nikotinstyrkan i nikotinpåsar. Styrkan anges normalt som en etta på dosan. Nikotinpåsar med styrka ”light” rekommenderas för nybörjare eller för dem som bara vill ha en lättare, mindre intensiv nikotinupplevelse. Påsar med låg nikotinhalt innehåller vanligtvis 4 mg nikotin eller mindre.

Visar 1–32 av 115 resultat

Light styrka

Om du föredrar nikotinpåsar som innehåller 4 mg eller mindre per påse, är light-styrkan för dig.

På den här sidan kan du hitta ett brett urval av nikotinpåsar med låg nikotinstyrka som innehåller 4 mg eller mindre nikotin i många olika smaker och från ett stort urval av märken. De flesta märken erbjuder alternativ med lägre styrka. Några av de mest populära märkena inkluderar VELO, ZYN, XQS och många fler.

Nikotinpåsar med light styrka nikotinpåsar vänder sig till individer som söker en nikotinupplevelse som inte är för kraftfull, nybörjare eller de som vill minska sin nikotinkonsumtion.

De flesta märken erbjuder ett brett urval av nikotinstyrkor, från låg till extra stark, vilket innebär att du ofta kan hitta din föredragna nikotinstyrka från ditt favoritmärke.