Stort sortiment av nikotinpåsar! | Snabba leverans & färska produkter | Fri Frakt över 999kr!

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

Ministry of Snus

Ministry of Snus är ett företag som specialiserat sig på att skapa förstklassiga tobaksprodukter som är både autentiska och smakrika. På Swenico säljer vi bara deras tobaksfria produkter och de senaste åren har de även lagt mer fokus på sina tobaksfria produkter. Företaget tror på att framtidssäkra tobaken för sina kunder, med fokus på innovation och kvalitet. Företagets DNA är genomsyrat av traditionen av snus och tuggtobak, och det har producerat högkvalitativa tobaksprodukter i över ett sekel.

Visar alla 11 resultat

Ministry of Snus

Företaget bygger på professionellt hantverk som gått i arv genom fyra generationer, med kulturarv och grundläggande värderingar som går tillbaka till 1826. Företagets engagemang för att producera tobaksprodukter av högsta kvalitet är orubbligt, med fokus på unika smaker och kompromisslös uppmärksamhet till detaljer.

På Ministry of Snus bjuds regelbundet en expertpanel in till företagets huvudkontor för att ge feedback och vägledning om produktutveckling. Denna panel hjälper företaget att hålla sig i framkant och säkerställer att produkterna kontinuerligt förbättras och testas med fokus på att möta kundernas behov.

Företaget är engagerat i hållbarhet och använder 100 % återvinningsbar plast för sina dosor. Dosorna produceras lokalt i Danmark, vilket minimerar transporter och säkerställer produktionsmetoder med lägre utsläpp. Detta engagemang för miljöansvar är bara en aspekt av företagets åtagande att producera produkter av högsta kvalitet.

Ministry of Snus har tre märken av nikotinpåsar, Ace, Ace X och Gritt. Dessa produkter är designade för att ge kunderna en snusupplevelse av högsta kvalitet, med fokus på unika smaker och oöverträffad uppmärksamhet på detaljer. Oavsett om du är en erfaren användare eller en nykomling i nikotinvärlden, har Snusministeriet något att erbjuda.