Stort sortiment av nikotinpåsar! | Snabba leverans & färska produkter | Fri Frakt över 999kr!

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

Habit Factory

Habit Factory är en tillverkare baserad i Stockholm, Sverige. Företagets drivkraft är att utmana konvention, förutsägbarhet och gå sin egen väg. Habit Factorys historia började när en grupp före detta snusare bestämde sig för att skapa sina egna välsmakande nikotinpåsar som är helt fria från tobak, och de gjorde det med passion och engagemang.

Visar alla 15 resultat

Habit Factory

Företagets första varumärke, KLINT, är tillverkat av de bästa ingredienserna och tillverkat med 100 % passion i deras toppmoderna fabrik. Habit Factory är stolta över att ha full kontroll över produktionsprocessen, från att analysera råvarorna till att utveckla nya och spännande smaker för sina produkter. Med sitt skräddarsydda kvalitetskontrollprogram och överensstämmelse med livsmedelssäkerhet och hygienföreskrifter, tillhandahåller de produkter av högsta kvalitet som aldrig sviker.

Hjärtat och själen i Habit Factory ligger i dess fullt utrustade och moderna laboratorium, som är basen för deras forsknings- och utvecklingsavdelning. Här analyserar de alla råvaror, kontrollerar nikotinkoncentrationer och undersöker nikotinfrisättningen i deras produkter. De arbetar med de främsta arom- och smaktillverkarna i Europa för att utveckla nya och spännande smaker för sina produkter.

Habit Factory strävar efter att fortsätta att förbättra och anpassa sig, med ett åtagande att tillhandahålla innovativa produktformuleringar som tillfredsställer deras konsumenters behov. De vill att deras konsumenter ska förvänta sig det omöjliga av dem, så de kan fortsätta att utmana det konventionella och förutsägbara i kategorin nikotinpåsar.