Stort sortiment av nikotinpåsar! | Snabba leverans & färska produkter | Fri Frakt över 999kr!

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

VELO

Velo är ett av de mest populära varumärkena inom nikotinpåsar och har en lång historia. Bolaget startade först genom att tillverka snus med vit, tvättad tobak under varumärket Epok. När det lanserades 2015 blev Epok världens första helvita snus vars fördel var att det inte missfärgade tändarna och ger en fräschare upplevelse.

Man kan därför säga att Epok är föregångaren till nikotinpåsar och har spelat en stor roll i att driva på marknaden för alternativa produkter till det klassiska tobakssnuset, framförallt då nikotinpåsesegmentet.

Visar alla 23 resultat

VELO

Bolaget gick sedan över till att uteslutande tillverka tobaksfria nikotinpåsar och bytte då namn till Lyft. Bolaget expanderade till flera andra länder utöver Norden och marknadsförde sina produkter under varumärket Velo. Under 2022 fasades namnet Lyft ut och byttes mot Velo i Norden så att produkten går under samma varumärke i alla marknaden för att undvika förvirring.
Med sin långa historia inom tillverkning av tobaksfria nikotinpåsar, och som en av de första tillverkarna har Velo utvecklat både kunskap och erfarenhet av att tillverka högkvalitativa nikotinpåsar för alla smaker och alla tillfällen.
Velo nikotinpåsar finns i ett brett utbud av smaker, styrkor, och i både mini och slim format. Vill du ha en nikotinpåse med en nikotinpåse med lägre nikotinhalt kan du välja Easy Mint i mini format med styrka 1. Föredrar du något starkare finns det dem otroligt populära Ice Cool och Freeze.
Velo ägs av British American Tobacco som har en lång historia och expertis inom nikotinprodukter.

VELO bytte namn under 2022

Velo har under en längre tid varit mest känt som Lyft i Sverige, även om namnet Velo redan använts initialt i flera marknaden utanför Sverige. Men under 2022 annonserade företaget att de byter namn till Velo även i Sverige. Lyft namnet överges dock inte helt. Bolaget fortsätter att använda namnet Velo men reserverar det för en mindre premiumkollektion av nikotinpåsar vid sidan av Velo. Fokus med varumärket Lyft ligger nu på att skapa ett premiumalternativ och kallas ibland Lyft premium.

Hur många prillor är det i en dosa Velo?

Velo innehåller 21 prillor per dosa och Velo mini innehåller 20 prillor per dosa.