Stort sortiment av nikotinpåsar! | Snabba leverans & färska produkter | Fri Frakt över 999kr!

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

Frukt Smak

I vår fruktkategori har vi satt ihop ett omfattande utbud av nikotinpåsar med en mängd olika fruktsmaker. På Swenico erbjuder vi ett brett urval av varumärken och format för att tillgodose alla önskemål. Våra nikotinpåsar med fruktsmak sträcker sig från klassisk äppelsmak till mer exotiska alternativ som passionsfrukt och mango, vilket säkerställer att det finns något för alla.

Visar 1–32 av 52 resultat

Nikotinpåsar med fruktsmak

Nikotinpåsar med fruktsmak är ett lämpligt val för dem som tycker om sötma och en touch av syrlighet. Dessa påsar ger en uppfriskande upplevelse som kan användas när som helst på dagen.

Vår mångsidiga samling av nikotinpåsar med fruktsmak finns i olika format för att passa individuella preferenser. Välj mellan mini, slim eller normalstora påsar, beroende på din önskade nivå av diskretion och komfort. Dessutom täcker vårt sortiment ett brett spektrum av nikotinstyrkor, vilket vänder sig till både nybörjare och erfarna användare.

På Swenico är vi stolta över att erbjuda ett brett utbud av varumärken, så att du kan utforska och upptäcka dina favoritsmaker av frukt. Några populära märken i vår kollektion inkluderar ZYN, Velo och XQS, var och en med sina unika fruktblandningar och kombinationer.

Upptäck ett brett utbud av nikotinpåsar med fruktsmak, med smaker som vattenmelon, citrus, blåbär, ananas, körsbär, kiwi och många fler. Vårt fruktiga sortiment av nikotinpåsar är passande för dem som uppskattar sötma hela dagen.

Upptäck en rad kombinationer av flera frukter i våra nikotinpåsar, inklusive alternativ som blandade bär, svarta vinbär, äpple, apelsin och ingefära, mango, passionsfrukt, lime, banan, och mer.