Stort sortiment av nikotinpåsar! | Snabba leverans & färska produkter | Fri Frakt över 999kr!

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

GN Tobacco

GN Tobacco är en ledande tillverkare av tobaksfria nikotinpåsar och erbjuder ett urval av högkvalitativa produkter för att tillfredsställa ditt nikotinsug utan tobak. Med mer än 15 års erfarenhet har GN Tobacco fulländat konsten att tillverka nikotinpåsar, ständigt uppdaterat sina produkter och smaker för att hålla jämna steg med de förändrade behoven och preferenserna hos användare över hela världen.

Visar alla 4 resultat

GN Tobacco

Företaget har tre populära märken av nikotinpåsar, nämligen HIT, Siberia och White Fox. HIT är en tobaksfri produkt med extremt hög nikotinhalt som ger en stimulerande känsla med unika fruktiga smaker. Siberia, det mest älskade varumärket på tobaksmarknaden, har nu en helvit portion som fyller en kraftfull kick med intensiv mintsmak och isande kylande känsla. White Fox är en vit, tobaksfri produkt som ger en uppfriskande smak och en stark nikotinkick, tillgänglig i fem olika smaker och en nikotinhalt från 16 till 30 mg/g.

GN Tobacco driver två moderna fabriker i Enköping och Bispgården, där man tillverkar ett brett utbud av nikotinpåsar i olika format och portioner såsom dry slim, slim, mini, maxi, med mera. Företaget är engagerat i hållbara och etiska produktionsmetoder, för att säkerställa att dess produkter är miljövänliga och av högsta kvalitet.

GN Tobaccos nikotinpåsar erbjuder ett diskret sätt att konsumera nikotin utan att behöva röka eller andra tobaksprodukter, vilket gör dem populära bland individer som försöker sluta röka eller minska sitt nikotinintag. Med miljontals användare över hela världen är GN Tobaccos produkter väl respekterade.