Stort sortiment av nikotinpåsar! | Snabba leverans & färska produkter | Fri Frakt över 999kr!

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

Twinroll Service

Twinroll Service AB är ett Sverige-baserat företag som är specialiserat på att utveckla, tillverka och sälja nikotinpåsar med hög kvalitet. Med ett mål att skapa innovativa nikotinprodukter och göra dem tillgängliga över hela världen, har Twinroll åtagit sig att säkerställa hållbarhet för både sina användare och planeten genom att använda miljövänliga material och ingredienser som minimerar deras miljöavtryck.

Visar alla 11 resultat

Twinroll Service AB

Twinrolls produktportfölj inkluderar två distinkta märken av nikotinpåsar, Buff 1 Up och Stockholm White. Buff 1 UP, som lanserades i oktober 2022, är designad för att tillgodose gaming communityt med sina unika smaker och iögonfallande dosor. Samtidigt hyllar Stockholm White den traditionella snusproduktionsprocessen samtidigt som den ingjuter en modern twist med dess skandinaviskinspirerade design och smaker.

Twinrolls innovativa lösningar syftar till att revolutionera nikotinindustrin genom att ta ett helhetsgrepp på sin verksamhet. De inser att nikotinverksamheten inte är en enda praxis utan omfattar flera sammankopplade sådana. Genom att fokusera på hållbarhet och snabbhet till marknaden hoppas Twinroll kunna förändra branschlandskapet och skapa en mer positiv inverkan på miljön.

Som ett ungt företag expanderar Twinroll snabbt till olika delar av branschen, både geografiskt och praktiskt. De är glada över att vara en del av en ständigt föränderlig bransch och tror att de har hittat den perfekta nischen för att fungera som ett litet företag med exponentiell tillväxtpotential.