Stort sortiment av nikotinpåsar! | Snabba leverans & färska produkter

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

Stockholm White

Stockholm White är ett varumärke som upprätthåller det rika svenska arvet inom snusproduktion. Deras passion för tradition, tillsammans med banbrytande teknologi, resulterar i skapandet av exceptionella produkter för alla att njuta av. Tillverkat i Sverige erbjuder deras utbud av tobaksfria påsar högsta kvalitet och en fantastisk mix av smaker, skräddarsydda för att möta kundernas olika preferenser.

Visar alla 5 resultat

 • Stockholm White Apple & Orange 4mg

  Stockholm White Apple & Orange 4mg

  34.50kr per dosa
 • Stockholm White Apple & Wintergreen 4mg

  Stockholm White Apple & Wintergreen 4mg

  34.50kr per dosa
 • Stockholm White Menthol 4

  Stockholm White Arctic Menthol 4mg

  34.50kr per dosa
 • Stockholm White Licorice Root 4mg

  Stockholm White Licorice Root 4mg

  34.50kr per dosa
 • Stockholm White Menthol 4mg

  Stockholm White Menthol 4mg

  34.50kr per dosa

Deras påsar är noggrant tillverkade med fokus på smak och kvalitet. Varje påse är packad med unika och djärva smaker. Stockholm White har som mål att tillgodose en bred publik, med hänsyn till de strängare nikotinreglerna på vissa marknader. Som sådan innehåller de flesta av deras produkter en nikotinhalt på 4 mg per påse, vilket ger en tobaksfri upplevelse som är perfekt för både nybörjare och erfarna snusare.

Stockholm White är stolta över utvecklingen av den perfekta påsen, ett resultat av månader av testning och experimenterande. Dessa påsar är noggrant designade med den idealiska nivån av fukt, smak och intensitet. Med varje Stockholm White-påse kan du förvänta dig en konsekvent och tillfredsställande upplevelse varje gång.

Trots att de är förankrade i tradition, omfamnar Stockholm White innovation och ny teknologi för att ta sina produkter till nästa nivå. Deras syn på snusproduktion kombinerar det bästa av två världar, vilket resulterar i en rad unika och högkvalitativa produkter som säkerligen kommer att glädja alla snusentusiaster.