Stort sortiment av nikotinpåsar! | Snabba leverans & färska produkter | Fri Frakt över 999kr!

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

NOIS

NOIS Nikotinpåsar kommer i ett slimmat format som är utformad för att ge maximal komfort. NOIS nikotinpåsar är lite fuktigare än normalt vilket skyndar på nikotinfrisättningen och ger en omgående nikotinkick.

De kommer i styrkor på 4, 6 och 8 mg/påse och i en rad smaker såsom spearmint, mango & mint och svarta vinbär. De är också 100% fria från tobak och kommer att lämna en frisk andedräkt.

Visar alla 6 resultat

NOIS nikotinpåsar är ett finskägt företag som tillverkar sina nikotinpåsar i Estland.

Det är ett innovativt finskägt företag med fokus på kvalité som tillfredsställer nikotinsuget och smakerna lika bra som snus eller andra traditionella alternativ.

NOIS nikotinpåsar är tillverkade med mjuka material för att minimera irritation, höga fuktnivåer för en omedelbar frisättning av nikotin och ren och fräsch smak utan tobak. Välj bland en rad mint- och fruktbaserade smaker och bli en del av den nya generationen av nikotinprodukter med NOIS.

I Sverige startades NOIS upp av familjerna Ekblom och Ward som tillsammans startade bolaget Oakflower AB som generalagent för NOIS i Sverige med huvudkontor och lager i Örebro.

NOIS Nikotinpåsar: En Uppfriskande Upplevelse

Oavsett om du är en tidigare rökare som letar efter ett sätt att sluta eller en erfaren nikotinanvändare som vill prova något nytt, är NOIS nikotinpåsar ett utmärkt val. Med sina slimmade och smakfulla egenskaper samt höga kvalitet på ingredienser, material och fuktighet, garanterar de en tillfredsställande upplevelse. För att toppa det hela erbjuder de en rad av smaker, från klassisk spearmint till exotisk mango & mint och svarta vinbär. Så varför inte ge NOIS en chans och upplev en uppfriskande och rökfri nikotinupplevelse?

NOIS nikotinstyrkor

NOIS tillverkar nikotinpåsar i tre olika styrkor, från låg till stark, vilket gör det till ett bra val för alla, oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren snusare som letar efter ett starkare alternativ. Nikotinstyrkorna är indelade i följande kategorier:

Låg: 8mg/g (4mg per påse)

Normal: 12mg/g (6mg per påse)

Stark: 16mg/g (8mg per påse)

Tänk på att deras högre fukthalt kan göra att NOIS upplevs mer intensiva och kraftfulla än torrare alternativ.

NOIS innehåll

NOIS nikotinpåsar har följande innehållsförteckning: Fyllnadsmedel (E 965, E 460, E 414), surhetsreglerande medel (E 500), stabiliseringsmedel (E 463), nikotinbitartrat, aromer, sötningsmedel (E 950).