Endast stockvis | Stort sortiment av nikotinpåsar! | Snabba leverans & färska produkter

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

Kundservice

Här har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna. Hittar du inte svaret på det du söker är du välkommer att kontakta oss så hjälper vi dig så fort som möjligt.

Betalningsalternativ

I samarbete med betalningslösningen stripe erbjuder vi säkra betalningar med kort. Vi accepterar Mastercard & Visa.
För smidig och enkel betalning erbjuder vi även Swish.

Betalningen fungerar inte
Om du har problem med att få betalningen att gå igenom rekommenderar vi att du testar ett annat betalalternativ.
Betalar du med kort kan vissa typer av kort ha begränsningar för onlineköp. I detta fall bör du kontakta din kortgivare och fråga om ditt kort är aktiverat för onlineköp.

Hur lång är leveranstiden?

Leveranstiden är normalt 1 till 3 arbetsdagar. Leveranstiden kan variera beroende på var i landet du bor och eventuella helgdagar. Ordrar gjorda på hemsidan innan klockan 14:00 skickas normalt samma dag.

Vilka leveransalternativ finns det?

Vår ambition är att leveransen till dig ska vara så snabb och smidig som möjlig. I samarbete med Postnord levereras paket hem till dörren eller närmaste utlämningsställe. Större försändelsen lämnas normalt vid närmaste utlämningsställe. Du kommer att få information via SMS till telefonnumret som angavs när du genomförde beställningen när paketet finns tillgängligt för upphämtning. Giltig ID-handling krävs för uthämtning av paketet.

Mindre försändelser som får plats i en brevlåda kommer i normalfallet att levereras i din brevlåda. Får inte försändelsen plats i brevlådan kan budet knacka på din bostad för att lämna försändelsen. Om ingen är hemma vid leveranstillfället och försändelsen inte får plats i brevlådan kan den komma att lämnas utanför din dörr.

Skicka oss ett meddelande

Stockholm, Sverige

E-MAIL:

info@swenico.se

Öppettider

Vår support är öppen veckans alla dagar, Måndag till Söndag 09:00-21:00.