Stort sortiment av nikotinpåsar! | Snabba leverans & färska produkter | Fri Frakt över 999kr!

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

XR Free from tobacco

XR är en av de mest populära produktserierna från Swedish Match. XR är främst associerat med tobakssnus såsom Göteborgs Rapé XR eller General XR men Swedish Match har nu utvecklat det första tobaksfria General snuset under namnet General XR free from tobacco. XR free from tobacco lanserades av Swedish Match Januari 2021.

Endast ett sökresultat

XR Free from tobacco

Som namnet antyder är denna prilla helt fri från tobak och kombinerar därför det bästa av båda världarna genom att vara en prilla för folk som gillar den klassiska snussmaken men även vill ha fördelarna som tobaksfria alternativ erbjuder.
Detta alternativ är perfekt för folk som gillar smaken av snus men vill använda ett tobaksfritt alternativ. XR Tobacco free har en tobaksnära smak med inslag av bergamott, frukt, och lakrits. Den kommer i et klassiska slimmade, långsmala formatet som är en signatur för XR serien. Den är torr på ytan med fuktigt innehåll vilket säkerställer en långvarig smakrelease med låg rinnighet.

XR free from tobacco smak

XR free from tobacco sticker ut på marknaden av nikotinpåsar eftersom att dess smak är inspirerad av tobak. Mint är den vanligaste och mest populära smaken bland nikotinpåsar men med denna produkt väljer Swedish Match att hålla sig nära sina rötter och har skapat en nikotinpåse som passar perfekt för de snusare som tycker om smaken av en klassisk tobaksprilla men vill ha fördelarna som tobaksfria nikotinpåsar erbjuder.

Hur många prillor är det i en dosa XR tobacco free?

XR free from tobacco innehåller 20 prillor per dosa.