Stort sortiment av nikotinpåsar! | Snabba leverans & färska produkter | Fri Frakt över 999kr!

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

Om Swenico

Vi på Swenico drivs av idén om ett rökfritt samhälle.

På Swenico brinner vi för att skapa en rökfri värld. I Sverige är rökning en av de främsta orsakerna till sjukdom och förtida död. I EU är rökning den vanligaste orsaken till förtida dödlighet och beräknas orsaka nästan 700 000 dödsfall varje år. Det är därför vi förespråkar säkrare nikotinprodukter som ett alternativ till traditionell rökning och ett sätt att sluta röka. Vår ambition är att bidra till denna omställning och erbjuda ett hälsosammare och säkrare alternativ.

På Swenico fokuserar vi enbart på tobaksfria nikotinpåsar. Swenico erbjuder ett stort utbud av nikotinpåsar – tobaksfritt snus – från en mängd kända tillverkare i olika smaker, styrkor, och format. Allt för att du ska kunna hitta den som passar just dig!

Vi på Swenico hoppas att kunna bidra till en rökfri värld med alternativ som kan driva på och hjälpa till i denna omställning.

Snabb leverans

Vi erbjuder flera leveransalternativ och strävar efter att få din beställning så fort som möjligt hem till dig!

Låga priser

Vi strävar alltid efter att pressa priserna och erbjuda bland marknadens bästa priser. Vår ambition är att ge dig mer prilla för pengarna helt enkelt!