Endast stockvis | Stort sortiment av nikotinpåsar! | Snabba leverans & färska produkter

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

Om Swenico

Vi på Swenico drivs av idén om ett rökfritt samhälle.

De skadliga och livsfarliga effekterna av rökning har länge varit väl dokumenterade. I Sverige är rökning en av de främsta orsakerna till sjukdom och förtida död. I EU är rökning den vanligaste orsaken till förtida dödlighet och beräknas orsaka nästan 700 000 dödsfall varje år.

Mot bakgrund av detta är Swenico stora förespråkare för säkrare nikotinprodukter som kan fungera som ett alternativ till rökning men även vara ett utmärkt alterantiv för rökavvänjning.

Vi på Swenico hoppas att kunna bidra till en rökfri värld med säkrare och hälsosammare alternativ som kan driva på och hjälpa till i denna omställning.

Swenico erbjuder ett stort utbud av nikotinpåsar – tobaksfritt snus – från en mängd kända tillverkare i olika smaker, styrkor, och format. Allt för att du ska kunna hitta den som passar just dig!

Snabb leverans

Vi erbjuder flera leveransalternativ och strävar efter att få din beställning så fort som möjligt hem till dig! Välj bland Budbee hemleverans, brevfrakt, och mycket mer. Allt för att du ska hitta ett leveransalternativ som passar dig!

Låga priser

Vi strävar alltid efter att pressa priserna och erbjuda bland marknadens bästa priser. Vår ambition är att ge dig mer prilla för pengarna helt enkelt!