Stort sortiment av nikotinpåsar! | Snabba leverans & färska produkter | Fri Frakt över 999kr!

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

Zyn – Espressino Mini Dry Nikotinpåsar Recension & omdöme

zyn espresson mini dry

Med större framsteg både inom smak, men även konsistens, tas nya smaker fram frekvent av de olika nikotinpåstillverkarna.

Eftersom att nikotinpåsar är ett relativt nytt produktområde jämfört med klassiskt tobakssnus i antingen löst format eller i påse, har det varit en kamp för de olika tillverkarna att tillverka smaker, men även dofter, av nikotinpåsarna som inte ger en kemisk smak under förbrukning – någonting som Zyn lyckats med väldigt väl med deras Espressino. Målet för många har varit att tillverka niktonpåsar som smakar så naturligt och fräscht som möjligt.

Espressino finns ännu enbart att välja som en mindre nikotinpåse, Mini Dry, men i två olika styrkor – 2/4 eller 4/4 pluppar i styrka.

Nikotinpåsen är väldigt porös, något som tillsammans med det mindre formatet gör den väldigt enkel att placera naturligt under läppen. Detta beror på att fyllnadsmedlet i denna nikotinpåse är mer av ett fint pulver snarare än ett mer kompakt växtfibrer. I dosan kan nikotinpåsen snabbt upplevas för att vara torr och sträv, någonting som inte alls upplevs under användning.

Zyn Espressino ska efterlikna Espresso i smak, eller någonting motsvarande kaffeliknande. Och detta har Zyn lyckats med väldigt väl. Till en början är smaken relativt smaklös, och det är först efter cirka 7 minuters användning när nikotinpåsen blivit någorlunda fuktig, som smaken kan upplevas fullt ut.

Smaken är väldigt naturlig, och starka drag av kaffe med en skvätt mjölk och en sukett är den smak som nikotinpåsen erbjuder – väldigt naturligt och trevligt, utan att lämna någon kemisk eftersmak.

Doften har även Zyn lyckats med väl. När dosan öppnas erbjuds en kaffeliknande doft, som inte alls upplevs kemisk den heller.

Sammanfattningsvis är Zyn Espressino Mini Dry Nicotine Pouches en väldigt trevlig tobaksfri nikotinpåse som erbjuds i två olika styrkor – vilket är uppskattat då de lyckas nå ut med sin smak till de som efterfrågar en mildare nikotinkick, men även de som är ute efter något starkare.

SHARE

Lämna ett svar