Stort sortiment av nikotinpåsar! | Snabba leverans & färska produkter | Fri Frakt över 999kr!

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

Swave Cuba Libre Nicotine Pouches

Swave cuba libre

Nya områden inom tobaksfria nikotinpåsar görs med stormsteg, men att få till både smak och konsistens kan ibland vara knepigt. Huruvida nikontinfria påsar strävar efter att betraktas som tobakssnus under läppen sett till känsla eller inte, är en debatterad fråga bland de olika nikotinpåstillverkarna, och än så länge finns inget rätt eller fel.

Swave Cubra Libre har däremot lyckats få till en gedigen fyllning, som gör nikotinpåsen något större, och under läppen lätt betraktas som ett tobakssus i påse. Förutom den gedigna fyllningen, är även påsen åt det fuktiga hållet, vilket snabbt ger smak, när väl nikotinpåsen stoppas under läppen.

Smaken påminner väldigt väl om isglassen Calippo Cola, en isglas som varit bland sommarfavoriterna sedan 90-talet. Annars går det att beskriva smaken som väldigt frisk, någorlunda koncentrerad (Likt saft som dryck), med en colasmak.

När dosan öppnas, erbjuds en härlig arom av Cola som doftar koncentrerat, möjligen något kemiskt. Att få till själva doften kan anses vara sekundärt med en nikontinpåse vars främsta uppgift är att erbjuda en trevlig smak vid användning, men faktiskt ger doften en hint av vad nikotinpåsen smakar, vilket är väldigt inbjudande med Swaves Cuba Libre

Sammanfattningsvis är Swave Cuba Libre Nicotine Pouches en dosa som både smakar och doftar otroligt gott. Den rejält fyllda nikotinpåsen ger smak direkt tack vare den fuktiga konsistensen, något som lätt är uppskattat.
Det är enkelt att förstå att detta är en favorit bland de smaker som finns att välja på bland tobaksfria nikotinpåsar.

SHARE

Lämna ett svar