Fri frakt över 199 kr | Leverans 1-2 dagar | Snabb leverans & färska produkter

Swenico

Tobaksfria nikotinpåsar.

0

Your Cart

Swave

1 produkt

    Swave Cuba Libre

Swave

Swave tillverkas av Gotlandssnus AB. Gotlandssnus har flera varumärken under sig inklusive Swave, Vitt, och Jakobssons, och tillverkar både klassiskt tobakssnus och nikotinpåsar. 2018 köpte Swedish Match upp Gotlandssnus men det fortsätter att drivas i samma regi med grundaren i spetsen. Swave lanserades på marknaden Juli 2020.
Swave har en mängd olika spännande smaker och utvecklar hela tiden sitt sortiment med så kallade ”Factory Batch” utgåvor som är tillverkade under en begränsad tid för att få respons från marknaden om eventuella nya smaker att introducera till standardsortimentet.
Swave tillverkas i Gotlandssnus fabrik i Roma, Gotland. Gotlandssnus har alltid haft ett rykte av att tillverka högkvalitativa produkter med fokus på kvalitet, högkvalitativa råvaror, och hantverk. Detta har även applicerats på Swave nikotinpåsar som Gotlandssnus lanserade
Nikotinpåsar är mest kända för att använda klassiska smaker såsom mint men Swave fokuserar istället på tropiska och fruktiga smaker. Några exempel är Tropic Spritz, Cuba Libre, och Red Surfer. Swaves nikotinpåsar är som standard extra starka när det kommer till nikotinstyrka. Nikotinpåsarna innehåller 10,6 mg/g för alla i slim-format, medan minivarianterna ligger på 7 mg/g.
Swaves prillor är tobaksfria prillor med en något gulare nyans än många andra nikotinpåsar. Men vad som sticker ut med Swaves prillor är hur välfyllda de är. Om du tycker om känslan att ha en prilla som du märker när du har den under läppen, då är Swave definitivt någonting för dig!

Hur många prillor är det i en dosa Swave?

Både Swave och Swave mini innehåller 20 prillor per dosa.